Colossaal Fun

Colossaal – wedstrijd


COLOSSAAL!

Colossaal laat zien dat sponsoren op meerdere manieren kan. Dat bewijst Colossus door een goodiebag ter beschikking te stellen aan de community van PXtR!

De goodiebag is geheel in Rogue One stijl en bestaat uit een T-shirt maat L, een soort rekbaar telefoonhoesje en een USB-stick.

Om het iedereen naar de zin te maken zouden we om te beginnen het T-shirt in 100 stukjes kunnen knippen. Dat voorstel werd om onduidelijke redenen afgewezen. We hebben gekozen voor een simpele en toch eenvoudige prijsvraag:

Wat is jouw favoriete Star Wars personage en motiveer je antwoord op een grappige en overtuigende wijze.

Een deskundige jury zal de antwoorden beoordelen en er een winnaar uit kiezen. Een antwoord kan dus nooit fout zijn, maar wel het leukst!

Hoe ga jij en hoe gaan wij te werk?
Jij: stuurt je antwoord en uitleg in een PM aan Colossus EN aan Sora_Lizard. Hiervoor krijg je een week de tijd. De inschrijving is geopend tot 22 januari 2017, 19u00 CET. Antwoorden die na 22 januari 2017, 19u00 CET binnenkomen doen niet meer mee.
Wij: scheiden de namen van de antwoorden en elk antwoord krijgt een nummer. Dat nummer verschijnt ook in een poll. Hierop kan elk PXtR lid een stem uitbrengen. De antwoorden worden in dit topic gepubliceerd onder vermelding van het betreffende nummer!

De poll wordt een week later afgesloten op zondag 29 januari 2017, rond 19u00 CET. Kort daarna wordt het winnende nummer gekoppeld aan de bijbehorende auteur! Deze auteur is dan de winnaar van de goodiebag. Tevens zullen bij alle inzendingen de namen van de inzenders bekend worden gemaakt.

Mvg,
Colossus & Sora_Lizard


6 Comments on Colossaal – wedstrijd

Leave a Comment