Gold Wireless Headset Nieuws

Nieuwe Gold Wireless Headset op komst


Er is nieuwe versie van de Gold Wireless Headset op komst. De headset is qua functies hetzelfde als de oude, maar heeft wel een ander design. Er zijn ook wat andere kleine veranderingen aangebracht. In de VS zal de headset deze maand al te koop zijn, een Europese release is nog niet bekend.

De nieuwe Gold Wireless Headset zal o.a. betere oorkussens hebben waardmee hij een stuk comfortabeler moet zitten volgens Sony. Ook heeft de nieuwe headset twee verborgen noise-cancelling microfoons waardoor de communicatie met andere spelers een stuk beter zou moeten verlopen. Tevens bevat de headset een 7:1 virtual surround sound. De headset wordt geleverd met een 3.5 mm audiokabel waardoor hij ook goed is om te gebruiken met de PlayStation VR.

Een prijskaartje voor Europa is nog niet bekend, maar in de VS wordt er $99,99 gevraagd voor de headset. In Europa kunnen we dus ongeveer uitgaan dus van €99,99. Een releasedatum voor de Gold Wireless Headset wordt later bekend gemaakt.

Bron: PlayStation.blog


5 Comments on Nieuwe Gold Wireless Headset op komst

  1. NTGSruler

    Fantastisch. Ik zit al tijdje te twijfelen om een nieuwe headset aan te schaffen. Hopelijk Komt er snel een Europese release datum..

  2. met0t0

    Ik ben nog altijd tevreden met de vorige versie ervan, ik gebruik hem al jaren iedere dag. Mocht die kapotgaan, dan heb ik dus al een potentiële vervanger 🙂

  3. Sora_Lizard

    Ik gebruik ook nog steeds een oude versie, die met de brede metalen hoofdband. Ik geloof dat die ooit nog voor de PS3 uitkwam. Een uitstekend model imo. 😀

Leave a Comment