Red Dead Redemption 2 Nieuws

Nieuwe informatie over Red Dead Redemption 2 op 28 september


Het is alweer een geruime tijd stil rondom Red Dead Redemption 2. Vorig jaar kregen we nog een trailer van de game, maar sindsdien is het erg rustig omtrent de game. Gisteren loste Rockstar Games dan ook een bommetje door aan te kondigen dat het 28 september wat gaat laten zien. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om een nieuwe trailer.

Red Dead Redemption 2 is alweer een tijdje in ontwikkeling. De eerste Red Dead Redemption stamt alweer uit 2010. Die game verscheen op de PS3 en Xbox 360. Wellicht dat 28 september enkel een aankondiging komt dat deeltje 1 eindelijk op de pc verschijnt, al is dat zeer onwaarschijnlijk. Het is op dit moment dus nog duidelijk giswerk wat we 28 september mogen verwachten. De meeste mensen hopen uiteraard op een trailer van Red Dead Redemption 2 en natuurlijk een boel informatie over de game. Het is echter de gewoonte bij Rockstar Games om de lippen stijf op elkaar te houden over games die nog in ontwikkeling zijn. In elk geval kunnen jullie in je agenda zetten  dat op 28 september om 17:00 uur er wat gaat gebeuren. Red Dead Redemption 2 verschijnt in het voorjaar van 2018. nadat duidelijk werd dat de ontwikkelaar meer tijd nodig had voor de game.

Red Dead Redemption 2 aankondiging

Bron: Twitter

 


2 Comments on Nieuwe informatie over Red Dead Redemption 2 op 28 september

  1. met0t0

    Ze kunnen toch telkens weer opnieuw mensen enthousiast maken met een aankondiging van meer informatie, i.p.v. gewoon die info/trailer te lossen :p
    Ik ben hoe dan ook wel benieuwd.

    • billie91

      Ik ook, maar hoop wel dat ze de nadruk op het offline gedeelte leggen en niet op online. In mijn ogen zijn ze daarin met GTA V veels te ver doorgeschoten. We wachten af.

Leave a Comment