Schrijver gezocht Nieuws

Schrijver gezocht


Press X to Revive is op zoek naar nieuw schrijftalent om onze rangen te versterken. Als blog/forum leggen wij een uitsluitende focus op PlayStation en toebehoren. Dat maakt natuurlijk niet dat wij blind zijn voor ander nieuws, maar het is wel onze doelgroep. In hoofdzaak zijn wij op zoek naar een nieuwsschrijver. Dit houdt in dat je zelf het nieuws in de gamewereld volgt en hierover blogposts maakt om zo onze lezers te updaten. Wij verwachten geen massaproductie die tot stand komt door handig gebruik van Ctrl+C & Ctrl+V, maar adaptaties in eigen woorden, liefst met hier een daar een kwinkslag. Anders kunnen we evengoed een aapje bij een toetsenbord neerplanten en op het beste hopen.

Naast het schrijven van generiek nieuws, krijg je ook de kans om reviews van games te schrijven. Het houden van deze games geldt ook tegelijk als incentive voor deze ‘job’, gezien het schrijven op vrijwillige basis gebeurt. Dat, en de virtuele kusjes en knuffels van de rest van het team natuurlijk.

Hoewel het schrijven quasi uitsluitend voor de blog zal gebeuren, vragen wij wel een zekere activiteit op het forum. Wij zijn een hechte community en het is ook de bedoeling dat je hier deel van zal uitmaken. In het dagelijkse leven mag je asocialiteit hoog in het vaandel dragen, bij het aansluiten bij ons team draai je toch best even die knop om.

Om dit hele boeltje toch ietwat op een vacature te laten lijken, kan je hieronder nog enkele vereisten vinden.

• Liefde voor games en gaming (PlayStation-minded).
• Ietwat vlot met de pen/toetsenbord.
• Voutloos schrijven en notie hebben van de beruchte DT-regels.
• Tijd hebben; we verwachten immers een actief schrijver.
• Enige kennis van wordpress en bloggen is een pluspunt.
• Ergens een hoekje af, zodat je jezelf niet altijd te serieus neemt.

Denk je hierover te beschikken, stuur dan een mailtje naar michael[at]pressxtorevive[dot]com en leg kort uit waarom je bij ons ‘aan de slag’ zou willen gaan.
Voeg er ook zeker minstens twee van je schrijfsels aan toe, zodat we ook dat aspect kunnen beoordelen. Dit hoeft in sé niet over games of gaming te gaan, het gaat ons meer om de stijl in dit stadium dan om de inhoud.


2 Comments on Schrijver gezocht

Leave a Comment