red dead redemption Nieuws

Trailer Red Dead Redemption 2 is er


Zoals aangekondigd door Rockstar een paar dagen geleden hebben ze vandaag de trailer van Red Dead Redemption 2 vrijgegeven. Dat dit een potentiële topper wordt van 2018 stond al vast, daar heb je geen trailer voor nodig. Het team dat Red Dead Redemption en GTA V gemaakt heeft zorgt ook voor Red Dead Redemption 2, dus aan talent heeft de game geen gebrek. Een vaste release datum krijgen we niet maar het zou voor in de lente van 2018 zijn.

In de trailer zien we, buiten een paar nieuwe omgevingen, de outlaw Arthur Morgan en de bende van ‘Van Der Linde’. Arthur Morgan staat aan de verkeerde kant van de wet, zoveel is duidelijk. Of er meerdere speelbare personages zullen zijn is ook niet echt op te maken uit de trailer, maar het zou best kunnen dat die mechanic van GTA V ook hier zijn intrede maakt. Het ziet er alvast allemaal zeer mooi uit. Je zal blijkbaar ook met pijl en boog kunnen gaan jagen op wat wild.

Kijk vooral zelf, want het is zeker het kijken waard.


3 Comments on Trailer Red Dead Redemption 2 is er

    • paveman

      Ik vond de eerste RDR ook al een beetje een korrelige graphics stijl hebben. Sowieso vind ik veel RS games niet echt hoogdravend qua graphics. Een oppoetsbeurt zou mooi zijn, maar als de kwaliteit hoog is kraait er ook weer niemand naar…

Leave a Comment